GÖÇMEN DOSYASI : GÖÇLER PLANLI BOP PROJESİDİR – Bölüm 1-2-3 * SESSİZ İSTİLA


GÖÇLER PLANLI BOP PROJESİDİR – Bölüm 1-2-3 * SESSİZ İSTİLA

Posted on July 16, 2022 by Nacikaptan

Naci KAPTAN – 16 Temmuz 2022
GİRİŞ;
Devletimizin iyi yönetilmesi ve varlığını sürdürebilmesi için bilime inananan, zeki ve akıllı , liyakatlı, kültürlü, bilge, temsil kabiliyeti olan, görgülü, kendi tarihini-bölge ve dünya tarihini çok iyi bilen, bölge insanlarını çok iyi tanıyan, uzmanlığa saygılı, öğrenmeye ve tartışmaya açık ve danışan, ortak karar alabilecek olgunlukta, ardında kirli dosyalar olmayan ve çok daha önemlisi olan ÖDÜNSÜZ YURTSEVER yöneticilere ihtiyaç vardır. Biz bu saygın kişilere DEVLET ADAMI diyoruz.
Ülkemizin son 20 senedir yaşamakta olduğu kırılma ve erimelerin, bozulan ekonominin, askıya alınan demokrasi ve insan haklarının, yok edilen hukuk ve adaletin, derin yoksulluğun, işsizliğin, pahalılık ve önlenemeyen enflasyonun temelinde devleti yönetebilecek yetkinlikte kadroların olmaması ve var olan kadroların emperyalizmle işbirliği yapıyor olmalarıdır. Göçlerin temelinde BOP ve Türkiye’nin istikrarsızlaştırılarak zayıflatılması, ekonomisinin ve demografik yapısının bozulması, ekonomik olarak fakirleşmesi vardır. AKP iktidarı ABD ile işbirliği yaparak kendi ülkesinin demografik yapısını değiştirmektedir.
Bu işbirliği başbakan/cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılmış olan ” BİZ BOP BÖLGE EŞBAŞKANIYIZ” açıklaması ile ortaya çıkmıştır. Bu yazıda BOP tanımının içerdiği SİLAH OLARAK KULLANILAN GÖÇ KONUSU irdelenecektir.

GÖÇMEN DOSYASI : GÖÇLER PLANLI BOP PROJESİDİR – Bölüm 1-2-3 * SESSİZ İSTİLA” için bir yorum

  1. Yorum yapmak istemiyorum..Güzel bir şekilde belirtmişsiniz.teşekkür ederim.Ulusumuzun iç savaşla parçalanması gündemdedir.eşbaşklığı söylemi gündeme getirilmek zorunluğu dillendirilmeli ve halkımıza acı bir şekilde anlatılmalıdır.Sayğılarla

    Beğen

İnceleyeceğiz ...